Bloggar och press

Nyheter och press

BrilliantAward

Brilliant Smile Awards

Monica på Tandblekning Stockholm har blivit tilldelad detta pris 2 gånger. 2011: The Extra Mile Award. Med motiveringen: För extraordinära marknadsföringsinsatser som exponerat BrilliantSmiles varumärke på ett positivt sätt i media. 2015: Brilliant Awards...
Olle Hedberg

Olle

Supertrevlig personal! En otroligt smidig behandling. Med dom här vita tänderna har jag helt plötsligt börjat le mycket mer. Kommer definitivt att fortsätta använda mig av BrilliantSmiles produkter och blekningsmetod på Tandblekning Stockholm. Jag är väldi...
Nano_Total

Revolutionerande nyhet

Efter en tandblekning behövde man tidigare hålla sig borta från missfärgade födoämnen, snus , cigaretter mm i minst 72 timmar efter sin blekning. Men nu kan vi erbjuda Dig en total försegling av dina tänder med BrilliantSmile Nano Total+. Den reminaliserar...
Minnah Karlsson

Minnah Karlsson

Med min tidigare tandläkarskräck var jag rädd för att det skulle göra ont att bleka tänderna. Men jag kände ingenting. Jag blev så nöjd över resultatet! Nu kommer jag på mig själv med att gå runt och le mycket mer och förundras över mina vita tänder. Minna...
Daniel Norberg

Daniel Norberg

Fick direkt komplimanger för mina vitare tänder. Hade inte förväntat mig ett sådant snabbt och omedelbart resultat. Använder också BrilliantSmiles tandkräm. Den gör att tänderna känns fräscha hela dagen. Jag är väldigt nöjd! Daniel Norberg...
Linnea Henriksson

Linnea Henriksson

Jag var rädd för att mina tänder skulle se onaturliga ut. Men jag fick precis det fräscha naturliga leendet jag ville ha. Vilket människor i min omgivning också uppmärksammat. Jag är supernöjd! Linnea Henriksson...
Andreas Weise -Tandblekning-Stockholm

Andreas Weise

En enkel behandling där jag fick väldigt bra resultat med naturligt vita tänder. Precis som jag ville ha. Trevlig service. Jag kan starkt rekommendera en blekning hos Tandblekning Stockholm. Andreas Weise...